Aannemersbedrijf De Boorder en Koreman, geen standaard aannemer

Loodgieter

De Boorder en Koreman – Loodgieter Alkmaar

Heeft u problemen met uw riolering, wilt u nieuw sanitair laten aanleggen of  zijn uw leidingen gaan lekken? Geen nood, want u vindt de beste loodgieters in Alkmaar. Geef een belletje en de vakkundige loodgieters van aannemer De Boorder en Koreman lossen uw problemen snel en vakkundig op. Heeft u geen probleem met uw leidingwerk of sanitair, maar wilt u verbouwen en een nieuwe badkamer of toilet laten plaatsen? Ook dan kunt u onze hulp inroepen.

Lood- en leidingwerken

Loodgieters zijn er niet alleen voor het oplossen van verstoppingen en lekkages. Of het nu gaat om het aansluiten van een bad of wastafelmeubelen, het vernieuwen van leidingwerk voor warm en koud water, het plaatsen van een toilet: bij de loodgieters van De Boorder en Koreman zit u helemaal goed.  Zelfs voor de installatie van uw Cv- of Cv-ketel kunt u terecht. Een defecte cv-ketel komt namelijk altijd onverwacht en ongelegen; de loodgieter is zo snel mogelijk bij u om u uit de brand te helpen.

Loodgieter Alkmaar kan uw dak op

Daar waar water is, kunnen de loodgieters van De Boorder en Koreman u helpen. Dus ook met werk dat aan uw dak moet gebeuren. Zijn uw dakgoten defect of komt het hemelwater door uw plafond heen? Help! Onze loodgieters sporen het probleem snel op en verhelpen het.

Loodwerken monumentaal pand

Monumentale panden hebben vaak ouderwetse dakgoten waar speciale kennis voor nodig is. De loodgieters van De Boorder en Koreman hebben deze kennis in huis, waardoor het vervangen of monteren van het zinkwerk voor hen een fluitje van een cent is. U hoeft zich geen zorgen te maken over de uitstraling van uw monumentale pand; wij zorgen ervoor dat het eindresultaat er perfect en authentiek uitziet.

Loodgieter Alkmaar nodig?

Heeft u een loodgieter nodig in de regio Alkmaar? Neem contact op voor advies of een gratis en vrijblijvende offerte. U kunt voor een loodgieter in Alkmaar ook ons contactformulier invullen of tijdens kantooruren bellen naar 072 – 540 35 94.